Nagelreparatie

Waarom een nagelreparatie met acryl of gel?

U heeft een beschadiging of misvorming aan uw nagel. Dit kan ontstaan zijn door een trauma, ziektebeeld of een andere oorzaak. De nagelreparatie kan ook gebruikt worden om uw nagel te begeleiden bij een ingegroeide nagel. ook in samenwerking met een beugel wordt acryl of gel gebruikt.

Heeft u last van een mycosenagel ook wel schimmelnagel genoemd dan is de wilde pedique een mogelijke oplossing. Wilde pedique is een synthetische elastische gel, dat zich perfect aanpast aan de bewegingen van de voeten. Het biedt de mogelijkheid voor een zacht nageloppervlak, het zal rillen en misvormingen verzachten, verkleuringen bedekken en de teennagels verlengen. Aan deze behandeling zit een behandelplan vast, u dient zelf elke dag uw tenen te verzorgen met een tinctuur die bij de gel hoort. Deze tinctuur activeert de gel die de mycose bestrijdt.

Over de wilde pedique kunt u ook nagellak aanbrengen en verwijderen zonder dat dit ten koste gaat van de toplaag. Bij het verwijderen van nagellak dient u een remover te gebruiken zonder aceton.

Wilde-pedique-van-LCN-2

Wilde-pedique-van-LCN-3