Welkom

Afspraak maken

Mijn naam is Rian Schiphorst-Bronzewijker en ben woonachtig in Kring van Dorth. Ik ben medisch pedicure, oncologisch voetzorgverlener en sportmasseur. U kunt bij mij terecht voor een pedicure behandeling, maar ook voor complexere voet- en nagelproblematiek. Verder zijn de risicovoeten die zijn ontstaan door diabetes, oncologie, ouderdom, reuma, spasticiteit en verwaarlozing bij mij in goede handen. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding. 

Pedicure Rian is ambulant en komt bij u aan huis voor een volledige voetbehandeling. U wordt behandeld in uw eigen omgeving en hoeft de deur niet meer uit voor een pedicurebehandeling. Woont u in Almen, Bathmen, Colmschate, Dijkerhoek, Eefde, Epse,  Exel, Gorssel, Harfsen, Holten, Kring van Dorth, Laren Gld., Lettele, Oolde, Okkenbroek of de Vijfhoek dan kom ik graag bij u.

Ook bent u van harte welkom in de praktijkruimte aan de Kasteelweg 20 in Kring van Dorth.

 Als gediplomeerd sportmasseur kan ik u een mooie combinatie aanbieden om uw lichaam in topvorm te houden. Heeft u wel eens last van uw spieren vraag naar de mogelijkheden. 

Online afspraken maken kunt u via de website of bel voor de mogelijkheden. Kunt u overdag niet dan is dit geen probleem, aangezien ik ook in de avonduren werk. Pedicure Rian is aangesloten bij de branche organisatie ProVoet, Procert het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). Als sportmasseur ben ik aangesloten bij de branche organisatie NGS.

Openingstijden Praktijk:     Maandag    19:00- 21:30 uur
                                                Dinsdag       09:00- 15:00 uur
                                                Woensdag  09:00- 16:00 uur

Openingstijden Ambulant: Maandag    09:00- 15:00 uur
                                                Dinsdag       19:15- 21:30 uur
                                                Donderdag 09:00- 15:00 uur

Knipsel

logo provoet en procertEHBO_logo-220x300

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.